Centru de dezvoltare personala

Ideea centrului s-a nascut din nevoia intalnirilor fizice in scop educativ, dupa o lunga perioada cand nu era posibila asta.

Nevoia pentru spatii capabile sa gestioneze workshopuri, discutii, putea fi solutionata de inchirierea salilor de conferinta…si nu.

Dupa cateva experiente personale, s-a conturat punctual ce anume ar fi constructiv, ideal pentru o activitate educativa, creativa, plina de sentimente pozitive.

Cum nu am gasit ceva potrivit acestor nevoi specifice, am creat noi un loc, care azi se numeste Centru de dezvoltare personala pentru adulti si adolescenti- Ingrid.

Locatia se gaseste in centrul municipiului Oradea, pe malul Crisului Repede, in acel centru istoric foarte bine cunoscut, pe care il putem vedea in multe poze si postari pe social media.

Ne gasiti in Casa Fodor (fosta Casa Agrara de Economii), inclusa si in Oradea Heritage.

Aceasta este cladirea care ne-a cucerit cu arhitectura si atmosfera deosebita, si parca ne-a invitat sa ne oprim si sa admiram privelistea pe care o ofera fereastra principala, orientata direct catre Hotelul Astoria.

Personalizarea din partea noastra consta in alegerea mobilierului cat mai practic pentru intruniri de pana la 25 de persoane, tinand cont si de faptul ca ne propunem sa asiguram o atmosfera complet diferita de atmosfera obisnuita al unei sali tipice de conferinta.

Pentru a atinge acest scop, am apelat la o cromatica luminoasa, moderna, si cateva detalii menite sa dea un vibe obligatoriu pozitiv.

Echipa noastra se bucura deja de facilitatile oferite de acest loc, dar noi ne-am gandit sa oferim si altora posibilitatea de a inchiria acest spatiu in limita timpului liber disponibil.

Mai multe detalii gasiti in oferta: