Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

1. DATE DE IDENTIFICARE ALE PROPRIETARULUI

Detinatorul website-ului: Ingrid Kovacs

Nume firma: JUST INGRID SRL
CUI: 43918364
Nr. Inmatriculare: J07/710/16.03.2021
Sediu: Sat. Niuved, Principala Nr. 120, Bihor,  Romania
Telefon:  0040771787645
Adresa de e-mail: [email protected]

2. DEFINITII SI TERMENI

ingrid-kovacs.com – portal de promovare si vanzare servicii de life coaching, dream management, time and self management, proprietate intelectuala SRL.
VanzatorJUST INGRID SRL, Ingrid Kovacs life coach
Cumparator– orice persoana fizica sau juridica, care plaseaza o comanda pe site.
Utilizator-persoana fizica, sau persoana juridica.
Contract– contractul la distanta incheiat intre cumparator si vanzator.
Comanda– formular electronic prin care cumparatorul solicita vanzatorului anumite bunuri sau servicii de pe site, in scopul achizitionarii acestora.
Continut- informatii legate de preturi, descrieri ale serviciilor si alte elemente vizuale de pe site, informatii referitoare la Vanzator, informatii transmise prin e-mail catre Clienti si orice alt continut de informatii/date/media afisat sau stocat pe site.
Site– domeniul  ingrid-kovacs.com  si toate subdomeniile cuprinse in acesta.
Testimoniale/Review-declaratii scrise de catre un cumparator/client, in legatura cu un serviciu/produs achizitionat de pe site, din prisma propriei experiente/perceptii, privind functionalitatea/calitatea acestuia.
Favorite– loc in cadrul site-ului unde se poate pastra o lista cu produsele preferate de un Cumparator/Utilizator
Cookies-texte speciale folosite pentru autentificare, precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”.

4. POLITICA DE FACTURARE SI PLATI

Preturile serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si euro, sunt preturi finale si includ TVA. Vanzatorul nu este platitor de TVA.
Plata contravalorii produselor se face in sistem ramburs, la primirea coletului, sau, la cerere, prin Revolut.

5. LITIGII

In cazul aparitiei unor litigii intre Vanzator si Cumparator, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care nu este gasita o solutie pe cale amiabila, solutionarea se va face de catre instantele judecatoresti competente din mun. Oradea.

6. COMANDA

Comenzile sunt preluate individual de catre Vanzatori, si impreuna cu Cumparatorul se vor stabili toate detaliile, intr-un mod amanuntit. Fiecare obiect este executat individual, dupa comanda, si din acest motiv timpul de executie si de livrare poate varia, dar cumparatorul va fi mereu informat despre acesti timpi.
Comanda se considera cu valoare contractuala intre Vanzator si Cumparator, in momentul in care Cumparatorul primeste o notificare din partea Vanzatorului, cu privire la expedierea comenzii si se supune prevederilor legale privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile necesare pe formularul de comanda, pentru intocmirea ulterioara a documentelor insotitoare ale produselor. Informatiile furnizate pe Comanda trebuie sa fie complete, corecte si adevarate. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care informatiile furnizate de catre Cumparator nu sunt complete sau corecte.
Vanzatorul are dreptul de a contacta telefonic sau prin e-mail Cumparatorul.

10. POLITICA DE COMUNICARE

Utilizatorii site-ului au dreptul sa lase review-uri la produsele cumparate, au dreptul sa adreseze intrebari prin intermediul e-mailului sau telefonului,  pot inainta sugestii si recomandari privind structura si continutul site-ului, in masura in care nu au continut ilegal, nu sunt spam si nu au natura publicitara.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu mesajele primite din partea Cumparatorilor, in scopul publicarii pe site.
Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze o adresa de e-mail corecta, adevarata si personala.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza si telefonic, apeland la numarul: 0040771787645 , sau electronic, la adresa de e-mail [email protected]

11. LIMITAREA RASPUNDERII

Vanzatorul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste daunele/pagubele aduse produselor, fie de catre un partener tert, fie de catre Cumparator.
Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventuale accidente si neconformitati aparute in urma folosirii/pastrarii/manipularii necorespunzatoare ale produselor cumparate.
Vanzatorul nu poarta raspunderea pentru deteriorarea, pierderea sau distrugerea produselor, survenite in timpul transportului, acestea fiind responsabilitatea companiei de curierat. De asemenea, intarzierile la livrare, nu vor fi responsabilitatea Vanzatorului.

Clientul se obliga sa respecte confidentialitatea datelor de autentificare- user si parola, sa nu le instraineze unor terte persoane si este responsabil de activitatea pe care o desfasoara in contul sau.
Dupa crearea contului, utilizarea acestuia este echivalenta cu acceptarea Termenilor si Conditiilor acestui site, inclusiv in cazul in care acestia au fost modificati fata de momentul inregistrarii pe site a Utilizatorului.
Vanzatorul are dreptul de a modifica continutul site-ului, fara a anunta utilizatorii.
Termenii si Conditiile acestui site sunt acceptate prin bifarea casutei/ checkbox-ului cu Termeni si Conditii, in momentul plasarii unei comenzi.

12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Vanzatorul asigura confidentialitatea datelor furnizate de catre Cumparator, in vederea inregistrarii si intocmirii facturii. in calitate de proprietar al site-ului ingrid-kovacs.ro, respecta legislatia in vigoare privind confidentialitatea datelor si se obliga sa nu ofere/vanda baze de date cu informatii personale ale clientilor catre terte persoane.
Informatiile necesare la inregistrare/ intocmirea facturii vor fi utilizate doar in scopul de informare a Utilizatorilor, transmitere a unor posibile cupoane de reduceri si/sau promotii, livrare, publicitate, statistica, evaluarea produselor, urmarirea si monitorizarea vanzarilor, etc.
ingrid-kovacs.ro nu promoveaza SPAM-ul.

Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa de e-mail pe site, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.