Ingrid Kovacs

Trainer certificat | Life coach | Expert in comunicare

Cine sunt?

Buna, sunt Ingrid… life coach, si de cand ma stiu cred ca viata este mai mult decat tot ce “trebuie si se cade sa facem”.

Multi ani nu am stiut de ce, si doar am refuzat instinctual sa accept ca nu se poate…ca nu poti sa lucrezi la 3 joburi, doar ca sa fii independenta la 19 ani, ca nu poti sa faci alegeri in viata doar pentru ca asa iti doresti, ca nu poti trai intr-o tara in care nu intelegi nici buna ziua decat cu dictionarul, ca nu poti conduce o echipa de barbati, nu poti face cariera in multinationala fara sa te pierzi pe tine … si lista poate continua.

Ba da, poti! Daramand un “nu poti “ dupa celalalt, am devenit tot mai curioasa sa inteleg magia lui “ba se poate” si ce ii face pe oameni sa poata, sa isi dea voie sa viseze, sa isi atinga telurile cele mai mici, si cele mai mari.

A fost nevoie de multa munca si studiu ca sa inteleg, dincolo de coincidente si noroc, ce sta in spatele reusitelor in viata.

M-au ajutat cursuri si scoli de Coaching, Formare, Dream Management, Comunicare, Dezvoltare Organizationala, Public Speaking si alte cateva, care desi suna un pic pompos, sunt toate care au servit la acelasi scop: CUM poti tu sa iti construiesti o viata autentica in care esti TU fericit si implinit, si cum pot eu sa TE AJUT pe drum.

Pe acest drum am inteles cat de mult conteaza CE si CUM comunicam. Cum comunicam cu noi si cu ceilalti pe parcursul drumului nostru, cat de vital este sa o facem intentionat si constient.

Adesea este subestimat aspectul comunicarii, desi el de cele mai multe ori face exact diferenta intre a fi sau a nu inteles. Indiferent cat de bun profesionist esti, vei fi mereu doar atat de bun pe cat de buna este comunicarea ta.

Abilitatea ta de comunicare va fi decisiva in parcursul carierei si a vietii tale personale.

Toate acestea, impreuna cu experienta de project management si time management, m-au dus spre a dezvolta conceptul de self-management si personal life planning- prin care iti poti nu doar a defini viata mult dorita, ci si crea pas cu pas un plan pe care il poti si implementa, iar tu, spre deosebire de mine din trecut, poti alege sa nu fii singur pe drum.

“Magia lui ba se poate” este aplicabila pe orice domeniu al vietii tale, fie ca ai o idee de afacere, dileme de cariera , ai nevoie de o organizare mai buna a timpului si vietii tale, sau pur si simplu iti doresti sa lucrezi la dezvoltarea ta personala pentru a ajunge la cea mai buna versiune a ta.

Nu e chiar Magie. Pe drumul tau ne bazam pe stiinta, pe tehnici cercetate si dovedite de toti cei care le studiaza si aplica de ani de zile.

Pe drum am mai invatat si ca viata nu e doar cifre si liste, mai este si creativitate! Recunosc, acolo mai am si eu de invatat, asadar daca ai intrebari, ambitii orientate catre zona artistica, prietena noastra Oana Cernea, suflet de artist desavarsit si scenarist de meserie este cu noi sa te ajute pe drumul tau, spre o lume in care arta e firul viu care pune lucurile in miscare.

Poti sa alegi sa fiu alaturi de tine, aducand experienta din domeniul Life Coaching-ului, sustinut de Self-Management, pentru rezultatele cele mai  optime.

Magia se intampla in echipa!

Nu putem face nimic in locul tau dar putem face echipa cu tine, pentru ca totul este mai usor cand nu te simti singur, cand ai ajutor, incurajare si oameni care cred in tine. Stim din experinta ce diferenta face uneori un reminder, o incurajare sau o clarificare de directie. Uneori insa ai nevoie de informatie, instrumente si tehnici profesionale pe drumul tau spre cea mai implinita versiune a ta.

Din aceleasi motiv, Centrul de dezvoltare personala pentru adulti si adolescenti este mai mult decat un one man show, suntem o echipa mica, dar dedicata dezvoltarii personale continue, incepand cu noi in primul rand. Cu totii am trecut, si trecem prin viata cu o asumare uneori grea, alteori faina, dar mereu necesara.

O avem pe Trix, o figura pe cat de neobisnuita, deseori fix pe atat de eficienta. Ea este tool-ul, care ne ajuta CUM ANUME sa facem unele lucruri sa fie puse in practica, sa se mentina in miscare si sa se dezvolte.
Chiar si ea este un exemplu autentic pentru “ba, se poate”, pentru ca tot ce este ea, este rezultatul anilor multi de experienta in domenii foarte diferite, nu neaparat al unor facultati de renume. Un adevarat interpret, capabil sa traduca intre culturi, limbaje, gandiri diferite. Se ocupa momentan cu o multitudine de lucruri, si cel mai important, este disponibila tot timpul sa ofere o indrumare foarte bine gandita si intentionata, lipita mereu de pamant si de realitate.

Andrea este cea pe care o intreaba chiar si Trix, cand vine vorba de o gandire “outside the box”, legata de tot ce tine de SEO. Andrea este White Hat-ul nostru digital, autentic. Chiar si noi apucam sa o vedem de 3 ori pe an, cu 7 reprogramari …live. Noroc ca online este mereu activa.

De Oana am mai pomenit. Ea este o artista desavarsita, binecuvantata cu multa rabdare, si vizune autentica. Noi toti ne consideram norocosi pentru faptul ca o putem numi chiar prietena noastra, si in caz de nevoie raspunde mereu pozitiv la solicitarile noastre.

Sunt norocoasa sa pot sa ma concetrez pe ceea ce fac mai bine, avand in echipa specialisiti. Ei sunt cei care se asigura ca mesajul nostru ajunge la cei care pot benefia de Centrul de dezvoltare personala pentru adulti si adolescenti, pun intrebarile potrivite pentru a traduce munti de informatie profesionala intr-o comunicare eficienta si usor de inteles, exact pentru cei pe care ii putem ajuta cel mai mult. Tot ei sunt cei care stiu cum sa traduca toata informatia si creativitatea intr-un limbaj Goolge, astfel incat cei pe care nu ii cunoastem sa ajunga usor la noi, iar cand incepe sa ne dea atata infromatie cu virgula, avem propriul nostru reminder ca avem nevoie vitala si de creativitate, si arta, nu de dragul eficientei, ci doar de bucuria artei. Impreuna facem o echipa faina si crestem cu fiecare pas, impreuna cu tine!

Let’s go!

What’s your goal?

Aceasta intrebare ar putea sa fie exact ceea ce va face diferenta in momentul in care decidem cum ne cheltuim, banii, timpul si energia. 

De ea depinde daca decidem sa petrecem mai putin timp in conflicte,  cautari de vinovati si obstacole, sau in gasirea solutiilor, pasi mici si realizabili spre visurile noastre. 

De raspunsuri depinde daca ne simplificam viata mult prea sofisticata si moderna, si sa invatam lucruri mai importante: cum sa fim cu adevarat fericiti prin dobandirea de cunostinte si aptitudini, cum sa ne folosim talentele înnăscute astfel incat ele sa ne ajute la implementarea ideiilor noastre.


Follow me!