Cu toate informatiile disponibile, carti si YouTube-ul zilelor noastre, mai avem nevoie de un coach, trainer sau ajutor?

Intrebarea este justificata, si probabil toti ne-am pus aceasta intrebare cel putin o data. De ce as plati ca cineva sa ma invete ceva ce pot cumpara intr- o carte, mai ieftin? De ce as avea nevoie de X sesiuni de coaching, cand pot sa citesc ultimul ghid de “cum sa ai tot ce iti doresti in viata” ?

 Din pozitia de coach si trainer am si eu o intrebare: ce faci mai bine- in viata ta personala sau profesionala- de cand ai citit acea carte, sau ai inteles acesi pasi ?  Cate obiceiuri  si tehnici noi ai implementat, sustenabil, pentru a te aduce mai aproape de viata pe care ti-o doresti, telurile profesionale pe care le ai?

 Realitatea este ca acum, mai mult ca niciodata, avem acces practic nelimitat la informatii si asta poate fi de mare ajutor , insa- de asemenea-  sa intampla sa te lase si mai confuz, coplesit, contrariat si dezamagit, ca nu ai ajuns acolo unde iti doreai in viata ta persoanala sau in cariera ta, desi asa scria in carte!

De ce un curs, coaching-ul, sau chiar mentoring pot ajuta?

Pentru ca transforma informatia in cunostinte, modalitati reale si pragmatice cu ajutorul carora iti poti inbunatati viata si performanta.

Un profesionist nu va oferi doar datele- informatiile, rezultatele studiilor si cercetarilor , ci si „cum se face” -ul din spate, el nu iti va da doar informatiile interpretabile, ci te va ajuta sa folosesti aceste informatii sa le FOLOSESTI in interesul tau personal.

 Iar daca alegi profesionistul potrivit, veti lucra impreuna pentru a construi solutii personalizate pentru nevoile si telurile tale, fie ele legate de afacerea ta sau viata personala.

Astfel acel sertar plin de informatii pe nume  „Știu…” se poate transforma in sfarsit in decizii, actiuni si obiceiuri, intr-o forma de viata care te va multumi cu adevarat, iar tu poti ajunge la cea mai buna versiune a ta.